Sezlongul din Corfu

Este elementul care-ti spune aici, pe undesicum.ro bine ai venit si bine ai gandit inspre zilele de vacanta. Am ales imaginea asta pentru ca de mai bine de 2 ani ma inspira si ma indeamna sa ma intorc in Corfu. L-am pus pe Mr. Sezlong pe facebook si pe desktop. Nu-i genul de poza care sa tradeze vreun fotograf iscusit ci mai degraba e un cadru norocos, care vorbeste despre un loc in care m-am simtit bine.
M-am simtit bine in Corfu din mai multe motive. In primul rand pentru ca vacanta de-acolo, mi-am planificat-o singur, acasa, pe net. Ma uitam pe ofertele agentiilor, vedeam site-urile cu vile si hoteluri si-apoi ii contactam direct pe cei care ofereau cazarea. Asa am ajuns sa spun ca distractia de 7 zile n-a fost scumpa deloc. Vreo 400 de euro pentru doua persoane, pentru cazare cu demipensiune. Conditii decente in niste vilute cu vedere inspre mare, dar in Grecia nu prea stai in camera.
Nu m-am dus direct in Corfu, ci am facut, cu avionul, escala in Atena. Intre curse a fost timp si de-o vizita pe Acropole, vizita pe care chiar era pacat sa o ratez. Mi-aduc aminte ca as fi putut lua bilete de avion la vreo 50-60 de euro (de persoana!!!), daca le cumparam cu cateva luni inainte. Nu s-a intamplat asa, iar acum chiar nu imi mai aduc aminte cat au costat. Sa ramanem tot la bani si sa va povestec ca o aventura de-o zi, pe insula, cu masina inchiriata, nu are cum sa coste mai mult de 25-30 de euro si chiar recomand o traversare de munte Pantokrator by car, pentru niste privelisti magnifice.
Pe scurt, pe insula e de petrecut la orice terasa din Corfu Town, la fortul vechi, la manastirea din Paleokastritsa si la plaja cu nisip din Sidari. Acolo, in Sidari e si sezlongul din poza de mai sus. Nu cred ca e pentru cei care cauta odihna ci mai degraba pentru cei care au chef sa-si alerge sufletul dincolo de poarta locului intitulat Canal D’Amour.
Si-acum ca ne-am intors pe sezlongul albastru, sa va spun doua cuvinte si despre site. Da, puneti-l la favorites: undesicum.ro Aici vreau sa ne intalnim si sa vorbim relaxati despre intamplarile noastre de vacanta. Sunt convins ca aveti milioane de povesti si in toate se-ascunde cel putin un lucru pe care e bine sa-l impartasiti cu cei care, in momentul asta, se pregatesc de week-end sau chiar de vacanta.
Enjoy the ride!

 

2 Comments:

  1. Felicitari pentru site!!! e reusit, imi place, bravo!

  2. Pingback: www.undesicum.ro | BLOGMEAWAY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *