MD la munte si la mare

MD-ul e directorul muzical de la Radio Guerrilla. L-am abordat si i-am propus sa ne faca niste propuneri, astfel incat s-ajungem, oriunde ne-am afla, direct in stare de briza. Prima reactie? “Este cel mai greu sa fac un top. Doar cu 3 piese. Brrrr…”

Mihai Dinu si-a umflat apoi colacul de salvare si ne-a pus pe masa urmatoarea reteta: “Sa spunem ca pot alege 3 piese care sa-ti sune-n cap a vacanta. Insa maine daca as incerca din nou, iese alteva. Ma gandesc intai de toate la un guilty pleasure, ceva totusi nu atat de jenant incat sa nu ma pot afisa cu el. Am gasit… Righeira Vamos A La Playa – http://www.youtube.com/watch?v=cVboKsA5sBw Un duet italian ce canta-n spaniola, singurul lor success notabil chiar daca au mai incerca marea cu degetul la un festival de la San Remo.

Pentru ca italienii astia mi-au trezit pofta de spaniola, El Guincho este urmatoarea propunere. Bombay este o piesa alerta si solara. –  http://www.youtube.com/watch?v=Y_OUy_j3rTY&feature=related

Ultima oprire pentru acest pseudo top este un duo de synth pop, electronica. Sau daca va suna mai bine de, balearic pop. Un stil ce-si gaseste originile culturale in Spania, mai précis in cele 4 insule principale (Mallorca, Menorca, Ibiza si Formentera) ale arhipelagului Balear.

 

L-am lasat pe MD cufundat intr-un munte de muzica si ne-am aruncat orbeste in valurile internetului. Are balta peste, pardon, topuri cu muzica de vacanta! Veniti de consultati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *