Festivaluri-valuri (first contact)

Luna august ne pune rucsacul in spate si ne-alearga peste muntii si vai. La inceputul lunii vom ajunge in Padina (Muntii Bucegi) pentru Padina Fest. Si dupa doar cateva zile de sedentat impresii revenim la munte, in satul Muscel, pentru cLoverFest.

Evenimentele aduc la munte, pe langa muzica (in general, trupe romanesti) si bere, o serie de activitati de umplut timpul si de consumat energia, intr-o maniera inteligenta.  Ambele incurajeaza comuniunea cort-natura, mersul pe bicicleta si, binenteles, curatenia desavarsita pe traseele montane.

Asta a fost primul nostru contact cu Padina Fest si cLoverFest. Peste cateva zile vom reveni cu detalii despre fiecare eveniment in parte si vom insista si pe formatiile ce vor rasuna prin poiana. Pentru cei nerabdatori exista, de azi, cateva bannere care va arunca in mijlocul acestor detalii.

Sa nu incheiem scurtul nostru anunt fara sa impartasim cu voi bucuria provocata de faptul ca in acest an www.undesicum.ro nu este un simplu suporter ci tovaras si prieten al organizatorilor de cantari in aer tare si proaspat de munte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *