Pensiunea Casa Noastra si Chess Hostel

Am primit de la Monica urmatoarele informatii:

…voi impartasi aici cateva locuri frumoase:

Unul dintre ele este Arieseniul si pensiunea Casa Noastra (vezi poza), o cabana deosebita la poalele muntelui, amenjata foarte cochet si acoperita cu flori, unde se servea un mic dejun excelent pe terasa, iar catelul Saint Bernard era extrem de dragalas. Preturile sunt foarte bune si serviciile minunate si ai ce vizita in zona: Pestera Scarisoara, Pestera lui Ianole, Pestera Ursilor, Restaurantul Mamei Uta, etc.

Iar un loc in care ai toate sansele sa te distrezi si sa traiesti senzatii tari, dar in care obligatoriu tb sa mergi cu gasca este Chess Hostel din Sibiu. E situat aproape de centru, e amenajat in stil Ikea si foarte curat, primesti cafea si ceai din partea casei, dar ai surpriza cand te odihnesti in camera de 5 paturi f draguta sa dea navala peste tine 5 francezi in drum spre camera lor care comunica printr-o usa cu a ta, iar dimineata te trezesti din nou cu ei in camera vrand sa se improspateze la baia ta :)). It was funny and shocking at the same time.

Monica ne-a mai scris, pe undesicum@gmail.com,  ca in Odorheiul Secuiesc ar fi cea mai buna si ieftina mancare ardeleneasca. Si pentru ce ne-au placut recomandarile ei, i-am luat urma pana in Grecia :)…Mai exact, pana la recenta sa postare de pe blog, referitoare la insula Thassos. Impresii de vacanta la un singur click distanta.

 

One Comment:

  1. Pingback: Recomandare blog « Monica Preis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *