Pensiunea Alpina – Paltinis

Chiar la inaltime! Si nu vorbim doar de o altitudine ce ne-a oxigenat creierul, ci de tot ce am gasit in curtea unei tinerei pensiuni din Paltinis. Vorbim aici de camere primitoare, amenajate cu gust, de o bucatarie curata si utilata la nivel de cinci stele si de un spatiu comun (un fel de receptie) rustic si elegant.

Stim, am pus multe etichete si nu v-am dat inca suficiente informatii. Alpina e la 30 de km distanta de Sibiu si cam trei sferturi de ora de mers cu masina la viteza de promenada. Parcare spatioasa, gratar in curte, mese robuste din lemn, sauna, aparate de gimnastica, masa de tenis si wi-fi.

Pentru noi, cei care am zabovit doar doua zile, locul a parut ca are potential in a asigura incarcarea de baterii si la o tura scurta, pe timp de vara. Ne-am dat insa rapid seama ca cei care vor fi cu adevarat privilegiati sunt turistii care vor ajunge iarna, partiile de schi fiind la numai 3 minute distanta. In plus, pe durata sezonului rece statiunea Paltinis e ceva mai animata, noi suntem mai rosii in obraji iar muntelui ii sta mai bine imbracat in zapada.

p.s. Ne-am intors de la Paltinis si cu un asfintit de poveste. Era pacat sa nu vi-l aratam si voua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *