Andrei Nicoleta: Cheile Gradistei

Am numai cuvinte de lauda despre ultimul concediu petrecut la munte, la CHEILE GRADISTEI , desi nu am fost niciodata o adepta a iesirilor la munte, am zis totusi sa incerc si am ramas cu o impresie minunata.

Un loc frumos, rustic, primitor, acceptabil financiar ! Am avut conditiile de care am avut nevoie , mancare buna, vinuri vechi sau mancare traditionala romaneasca, spatiu de joaca, teren de sport etc . Relaxare totala sub mai multe forme: sauna, jacuzzi, hidromasaj, inot in piscina acoperita . Partea de zona verde e exceptionala, au foisoare faine unde se poate manca in aer liber, este absolut fabulos.

Camera in care am fost cazati este destul de spatioasa si curata, am fost cazati chiar in hotel, este un loc mirific in care te poti relaxa si odihni pe deplin.

Ca sa inchei, vreau sa spun ca aceste complex si zona in care este situat mi-a dat posibilitatea sa demonstrez ca si la noi poti sa simti ca esti un turist respectat . O locatie pur si simplu superba, in care cu siguranta voi reveni!  . Recomand cu drag complexul CHEILE GRADISTEI din Moeciu!

*articol inscris in concursul Motorola Fire

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *