Preda Vlad: Sunny Beach (Bulgaria)

Anul acesta am fost in Sunny Beach Bulgaria, la Hotel Stranja. Hai sa incepem cu partile bune despre statiune. Sunny Beach este un fel de Mamaia a noastra, cu Nessebar-ul ca o Constanta dar mai mica. Terasele sunt foarte imbietoare, mancarea este buna, chelnerii prietenosi si mai fac si cinste cateodata. Nu am gasit lume fitoasa dar erau foarte multi tineri pusi pe distractie. Nu prea este o statiune de odihna ci de distractie. Plaja curata, chezlongue-urile costau cam 5 leva iar plaja gratuita pentru prosop era in spatele lor, cam tot ca la Mamaia.

Partea mai urata este ca dimineata, daca faci jogging pe la 6 -7, o sa ai surpriza sa fie o mizerie de nedescris pe faleza. aparent bulgarii se trezesc mai greu. Este un singur autobuz spre Nessebarul vechi, numarul 12 parca. Daca vreti sa vizitati orasul vechi plecati de foarte de dimineata, ca sa puteti face poze, dupa ora 10-11 abia mai poti sa te misti la ce puhoi de turisti este acolo.

Hotelul Stanja este considerat de 4 stele. Eu ii dau asa: 3 stele pentru camere, deoarece peretii sunt subtiri, usile nu sunt bine puse si dau in curtea interioara, in 9 nopti nu mi-au fost schimbate asternuturile niciodata, prosoapele cam odata la doua zile cand se mai aducea o rola de hartie pentru toaleta. Exista TV in camera dar prinde numai posturi bulgaresti si nemtesti si este cu tub catodic. Aerul conditionat este si isi face treaba. Mancarea primeste 4 stele deoarece a fost destula (normal, ca era all inclusive), a fost gustoasa si destul de diversificata dar dupa 7 zile te cam saturai de tot ce ofereau, motiv pentru care am incercat si tersaele din statiune. Bautura primeste 2 stele pentru ca a fost slaba, cea mai ieftina bautura bulgareasca Savoy iar sucurile de la dozator nu prea semanau a Pepsi , Sprite, Mirinda. Juice-ul era un fel de TEC, daca mai stiti, gust ghimic, fara incercarea de a imita macar putin gustul de portocale sau capsune. Entertainment-ul primeste 5 stele. Veneau tinerii aia si glumeau cu tine la piscina, te invitau la darts, mini golf si niste jocuri in piscina, ziua. Seara, tot ei faceau spectacol, dansau, se jucau cu pustimea de acolo si chiar au organizat si seara de Bingo cu premiu o sedinta la salonul de masaj al hotelului.

Per total, vacanta a fost foarte reusita. Va recomand sa incercati Sunny Beach pentru distractie. daca vreti liniste si pace, puteti incerca Elenite, la 15 minute cu masina mai la nord. Acolo sunt 3 hoteluri mari cu tot ce iti trebuie si nu va deranjeaza nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *