Andreea Andreea: Pensiunea Ferma, Moroieni

La sfarsitul lunii august a acestui an am petrecut alaturi de sotul meu si de baietelul nostru de 1 an si 3 luni un weekend minunat la pensiunea Ferma, Moroieni, judet Dambovita. Desi zona nu ofera prea multe posibilitati de exploatare in apropiere, in incinta pensiunii am avut parte de un confort de 5 stele, piscina acoperita cu apa incalzita, sala de fitness.

Despre gazde am numai cuvinte de lauda, dansii au fost si cei care au pregatit mese traditionale, din ingrediente naturale, produse cadrul pensiunii. Cateva exemple sunt: friptura de rata cu varza la cuptor, pizza de casa, pastrav la cuptor cu scortisoara, bors de ied, iar ca desert inghetata de casa, spuma de fructe de padure sau sufle de ciocolata.

Privelistea era minunata, iar in cadrul pensiunii am putut sa ne relaxam intr-o mini livada de meri, dar am si hranit animalele de acolo(capre, vaci, cai, gaste, rate, fazani).

Ne-am simtit minunat si nu am mai fi plecat de acolo. In ultima zi, am plecat spre Sinaia si am vizitat si Manastirea Pestera Dambovicioara, iar doamna proprietara ne-a pregatit fursecuri pentru drum.

De cate ori vom mai avea ocazia o sa trecem pe acolo sa ne amintim de sfarsitul acestei veri minunate, mai ales ca nu este nici departe, mai exact cam la 50 de km de Targoviste.

Va recomand din suflet sa vizitati aceasta pensiune, care reprezinta punctul de plecare spre cateva zone turistice de neuitat si nu veti regreta!

*articol inscris in concursul Motorola Fire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *