Pinter Ema: Londra

Vacanta mea s-a petrecut in Marea Britanie. Am stat 10 zile in vizita la o prietena in orasul Luton care se afla la 40 de km de  Londra.In mare parte am stat prin Londra pentru a vizita. Si am ramas usor dezamagita…In primul rand vremea acolo este foarte urata,apasatoare,  majoritatea timpului ploua iar soare am prins cam o ora in 10 zile de stat acolo.Parca e ora 6 seara tot timpul…o vreme ce te face sa bei multa cafea si sa mananci intr-una.

In al doilea rand tot ce am vizitat nu s-a ridicat la asteptarile mele…Intradevar marketingul e foarte dezvoltat la ei, stiu sa faca din orice lucru mic si simplu unul de mare valoare ..dar ma asteptam la ceva mai spectaculos :de la muzeele vizitate pana la pub-uri si cafenele…

Oamenii in schimb sunt de toate nationalitatile de la arabi pana la romani, polonezi si englezi parca tot mai putini…ma intreb cum se simt ei?cand incet incet vor fi in minoritate in propria lor tara. Oamenii sunt in schimb amabili dar totusi reci.Au aceea bariera care ii opreste de un contact mai apropiat.

Londra ca oras mi s-a parut stilat dar rece.E adevarat sunt parcuri…dar parca nu ai unde sa te refugiezi de totul haosul acela.

 

*articol inscris in concursul Motorola Fire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *