Dorian Stefan: Kusadasi, Turcia

Am fost in august in Turcia, pentru mine a fost cea mai urata vacanta din viata mea.

Groaznic concediu. Problemele au aparut inca de la inceput, parca vroiau sa prevesteasca ceva: hotelul de 3*  unde am poposit pentru a ne odihni o noapte, avea mobilierul vechi si un miros groaznic. Dupa ce am intrat in camere si ne-am lasat bagajele, am mers in camera unor prieteni pentru a vorbi unde sa plecam dupa masa. Intre timp aerul conditionat din camera altor prieteni explodeaza si camera se umple de freon, un miros insuportabil, chiar si cei de la receptie abia au intrat, tusind, dupa bagaje. Bineinteles, prietenii primesc o camera mult mai buna.

Apoi, ajunsi in Kusadasi, ne cazam la “renumitul ” hotel Asena.

Aici la receptie ne intampina 2 barbati si o femeie nesperat de amabili… Pentru ca eram 6 persoane, am cerut camere pe acelasi nivel si cat mai apropiate. Zis si facut, numai ca noi am primit o camera fara vedere la mare (care nu era problema majora) cu un miros insuportabil. Am coborat la receptie si am cerut o alta camera. Foarte amabili, “nicio problema, curatam camera ca nu mai avem altele libere”. Indignat, m-am certat cu unul dintre receptioneri (spre norocul nostru stia engleza) si ca prin minune au mai gasit o camera.

Ne mutam cu geamantanele la alt etaj… Mergem in acea camera, unde am dat de niste paturi murdare, o noptiera rupta si pusa jos langa pat, un mobilier groaznic. Neavand ce face, dupa ce ne-am enervat si mai rau, spunandu-i ca nu-i dam niciun ban in plus si nici macar bacsis, am hotarat sa ramanem in aceasta camera.
Pentru ca era destul de cald, am cautam telecomanda de la aerul conditionat…. N-am gasit asa ceva, bine-nteles, deoarece era la receptie si ti-o dadeau numai daca cereai. Ba chiar au inceput sa rada cand am coborat a 3-a oara sa intrebam de telecomanda, fiind foarte amuzati de faptul ca noi am cautat in toate sertarele. Mergem in camera cu telecomanda, dar pentru ca usa de la balcon era deschisa, aerul nu pornea… Iar noi nu ne dadeam seama de ce.

Despre mancare, aceeasi in fiecare zi, refolosita de seara sau de dimineata dar in alta forma, in combinatii din cele mai ciudate.

Cat despre plaja, aceasta este ingusta intra cam doar 4-5 randuri de sezlonguri. Am avut o vacanta de cosmar!

*articol inscris in concursul Motorola Fire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *