Madalina Mantea: Vama Veche, Marea Neagra

Sunt o persoana visatoare (cu capul in nori) si imi plac locurile noncomformiste, locuri in care te simti bine, in care sa nu conteze parerea celorlalti, locuri in care te simti liber sa faci ce vrei si cum vrei, locuri cu oameni fericiti, care nu se chinuie sa arate intr-un fel sau altul, sunt pur si simplu ei, locuri cu muzica buna..

Unul din locurile de care spuneam mai sus este (adica era acum 4-5 ani, deoarece acum s-a schimbat, la fel ca orice ,de altfel) Vama Veche.

Era locul ideal pentru mine. Soare, mare, plaja plina de corturi colorate, oameni care zambeau, cerul albastrupe care mai zareai din cand in cand cate un zmeu. Nici nu am cuvinte sa descriu ce am simtit cand ajuns pentru prima oara acolo. Chiar si acum cand scriu mi se face pielea de gaina.

Daca stau bine sa ma gandesc cel mai frumos lucru din Vama era impresia  pe care ti-o lasau oamenii, aceea ca toata lumea cunoaste pe toata lumea.

Plutea in aer energia. In fiecare noapte oamenii dansau, cantau la chitara in jurul focurilor de tabara, prea putini erau cei care isi “odihneau ochii” . Dimineata- rasaritul, acompaniat de muzica simfonica , urmat de o balaceala in mare. Nu existau probleme, griji, stress. Era fericire pura.

Din pacate oamenii si-au dat seama ca locul acesta se poate transforma in ceva commercial si e trist…

*articol inscris in concursul Motorola Fire

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *