Mitu Cristina: De la Marmaris la Paris

Sunt locuri care te dezamagesc si care te impresioneaza in acelasi timp. Dezamagiri intalnesti la tot pasul…depinde si de oameni nu numai de locuri.
Eu de exemplu am fost in vacanta la turci si mi-a placut foarte mult. Tot…oameni…strazi…locuri…mancare ..inclusiv orele cand se rugau…cu toate ca la inceput ma speriam si ma treceau fiori. Am stat in Marmaris.  Este superb. La ei la mare este un vis. Frumos si misterios. Pamukale este considerata de turci a 8-a minune a lumii, un loc impresionant..sa fii in costum de baie la peste 40 de grade C langa un “ghetar”( munte de calcar)…chiar este un vis.
Am fost si la Paris, Londra…si la bulgari. Frumos ..n-am ce spune…totul e sa ai timp si bani.
La Paris am fost dezamagita de unele locuri unde am mancat, chiar langa turn.13-14 E un hamburger cu cartofi prajiti si 5 E un pahar de “cola” care era tec. Nici macar la cutie nu ne-au dat cu toate ca aveau in frigider si, culmea, si intrebasem. Ma rog, asta pentru ca era in apropierea turnului..lumea tragea acolo sa manance. La Disney este super..nu-ti mai vine sa pleci…devii un copil. Muzeul Luvru …fara cuvinte…
La Londra foarte frumos..acolo vremea te darama…trebuie sa-ti placa ploaia foarte mult si frigul. Mai uiti cand te urci in roata sau te plimbi printre starurile din ceara.
La bulgari am fost doar la mare, la nisipuri , de vreo 3 ori. Primele dati, acum vreo 4 ani..respectiv 2 ..a fost bine..curat..dragut…anul asta …s-au schimbat lucrurile…probabil din cauza ca au fost cautati si laudati…nu mai merita.
As vrea sa merg in Dubai…cred ca acolo nu m-ar dezamagi nimic…daca nu la 7 stele…la 2 …care ar fi sigur 4 in alta parte.

*articol inscris in concursul Motorola Fire

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *