Chestionarul Undesicum: Cristi Dorombach

piticuCristi Dorombach aka Piticu. Il cunosti de la Realitatea Tv, din interventiile legate de gadget-uri si online. Sau poate ii urmaresti blogul & contul de twitter. Noi ne-am bucura insa cel mult daca esti intre cei contaminati, macar o data, de rasul sau contagios. Cu el deschidem astazi o rubrica noua pe site: “chestionarul undesicum”, un mini-interviu croit in jurul subiectului nostru preferat: vacanta.

sursa foto: piticu.ro

sursa foto: piticu.ro

1. Unde si cum ai fost in ultima vacanta?

Austria, cu masina. (n.r. aici gasiti un review fain al hotelului Kehlbachwirt, din Austria)

2. Care este cel mai frumos loc in care ai fost/ locul in care te-ai simtit cel mai bine si pe care l-ai recomanda oricand si prietenilor?

Statele Unite. Orice, oriunde, oricum.

3. Daca acum ar trebui sa pleci intr-un concediu in tara, unde ai alege sa mergi?

Transilvania undeva. Dincolo de munti. Sau Transalpina.

4. Ce-ti place cel mai mult sa faci intr-o vacanta ? Odihna & piscina ? Plimbari si muzee ? Bicicleta, ATV, schiuri si adrenalina? 
Depinde de cum ma prinde vacanta asta. Daca ma prinde in timpul orelor de lucru normale, fara sarbatori nationale si altele de genul asta, atunci plimbari, distractie, adrenalina, multe rau.
Daca e in timpul sarbatorilor nationale, traditionala bautura si somn mult.

5. Intamplari memorabile /invataminte sau ponoase trase dupa vreo calatorie ?
Sunt o sumedenie de invataminte. De la asigura-te din timp cum va fi vremea acolo, la nu iti lua mai multe haine decat trebuie. Tine banii doar pe card. Iesi si te plimba in imprejurimi, fara sa ai un traseu bine stabilit, asa descoperi multe lucruri ce iti vor da senzatia de fascinatie.

6. Care este locul la care visezi si in care inca nu ai ajuns ?

America de sud. Dar sper la anul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *