Am fost la Bricks și la Miko, în Cluj-Napoca

Și ne-a plăcut. Și vă recomandăm să mergeți și voi. De ce? Pentru că e fix cum se recomandă pe net, un excelent (m)eating point. Cu ce ne-au cucerit pe noi? Cu o terasă răcoroasă amplasată pe Someșul mic și cu un meniu extrem de savuros deloc costisitor. Terasa Bricks e locul ideal pentru cei care vor să fugă de caniculă, având parcă un aer venețian! În plus, vă spunem de pe-acum că la interior Bricks-ul e foarte primitor și o să vă suprindă plăcut felul în care e amenajat/decorat.

Ce am servit noi la Bricks? Supă de hribi cremă, șalău cu piure de spanac și un orez frumos colorat de niște ierburi aromatice, plus un desert – panna cotta cu ciocolată, fructe de pădure și biscuiți. Totul sub 80 de lei. Se poate rezolva însă acolo un meniu de prânz – 2 feluri – cu doar 21 de lei ceea ce e chiar acceptabil.

  • Și-un mic popas la Miko

La Miko șederea a fost ceva mai scurtă. Popas fix pentru o ciorbă de pește. Un excelentă! Picantă, dar nu piperată la preț. 16-17 lei, din câte ne mai aducem aminte. La Miko ar fi fost însă de zăbovit muuult mai mult asupra preparatelor cu specific unguresc. Poate o să mai revenim!

p.s. Nu prea ne-a stat mintea la poze 🙂 N-avem decât una:

IMG_20150729_124226

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *