Ryanair lansează o nouă rută în 2016 din Bucureşti

Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din lume va lansa, în 2016, o nouă rută cu plecare din Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Anunţul a fost făcut pe 9 Decembrie, iar destinaţia către care vor opera avionele va fi Atena, cu o frecvenţă zilnică începând cu sfârşitul lunii Martie. Acest serviciu face parte din planul de extindere semnificativă a orarului de vară 2016 pentru Bucureşti.

rynair2

Pentru a sărbători această lansare cei de la Ryanair oferă bilete la preţuri promoţionale, după cum a precizat Denis Barabas, reprezentant Ryanair: ”“Ryanair are plăcerea să anunţe lansarea unei noi rute din Bucureşti către Atena, ce va opera zboruri zilnice începând cu sfârşitul lunii Martie, şi care face parte din orarul nostru de vară 2016 extins substantial pentru Bucureşti. Cu 9 rute în total, aici fiind incluse şi cele 4 rute către Italia lansate de curând, Ryanair va transporta 1.2 milioane de pasageri pe an şi va susţine 900 de locuri de muncă, la Bucureşti. Pentru a sărbători lansarea noii noastre rute din Bucureşti către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la preţul promoţional de numai €29.99 pentru călătorii în Aprilie şi Mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopţii, Joi, 10 Decembrie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor disponibile la acest tarif redus extraordinar, clienţii sunt invitaţi să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”.

Foto: Ryanair

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *