Andy’s pizza & more

Într-o perioadă în care Centrului Vechi din Bucuresti i s-a pus eticheta de “zonă periculoasă” din cauza evenimentelor întâmplate în urma cu câteva săptămâni, noi o să vă demonstrăm contrariul şi vă prezentăm un local în care o să vă simţiţi în siguranţă, dar şi în care veţi savura o pizza gustoasă …şi nu numai.

DSC_0940

Pe Şelari sau vis-à-vis de Spitalul Colţea, Andy’s pizza vă invită la …pizza. Oferta lor nu se opreşte aici pentru că meniul lor cuprinde şi altele precum supe, salate, garnituri, aperitive, deserturi, etc. Practic, titlul restaurantului e un pic înselator la prima vedere, dar odata ce aţi intrat în restaurant, sunt convins că o sa va ridicaţi de la masa doar dupa ce aţi gustat câte puţin din fiecare fel. Datorită locaţiilor centrale în care se afla, Andy’s pizza e locul ideal de ieşit la un pranz în doi, la o întâlnire de afaceri sau de ce nu: seara cu prietenii pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp.

Din punct de vedere al preţurilor, acestea sunt acceptabile variază pentru o pizza de la 20 de lei până la aproximativ de 30 de lei, în funcţie de alegerea făcută, dar şi de toppingurile adăugate. E de încercat, măcar o data, meniul de sezon pe care cei de la Andy’s pizza vi-l propun.

108e31c81f31cd9f633db80da42e24b4

 

Partea cea interesantă e că dacă vă aflaţi la birou şi nu aveţi timp să vă deplasaţi până la restaurant, cei de la Andy’s pizza vin în ajutorul vostru şi vă aduc comanda direct la locul de munca. Tot ceea ce trebuie sa faceţi e să accesaţi site-ul lor, să vă faceţi un cont, iar de aici sunteţi la un click distanţă de prânzul sau cina mult dorită.

Foto: Andy’s pizza / Victor Silaghi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *