Am prins drag de Pescăria lui Matei

O să mergeți la mare. În weekend sau, pe stil vechi, cu bilet și predispoziție la zăcut pe plajă. Ok…bine…Dar, dacă tot i-ați acordat încă o șansă litoralului românesc, de ce să nu executați o fandare și-o rupere de ritm cu un popas lângă Agigea, la Pescăria lui Matei. 

Avem argumente! E drăguț tare acolo, nu foarte scump și e foarte-foarte tare borșul de pește. Noi am rezolvat o masă generoasă, pentru două persoane, cu mai puțin de 100 de RON. Și ni s-a părut ok. Că doar suntem la noi acasă! 🙂

Am avut noroc și am găsit masă (cu vedere la mare!), dar sfatul nostru este să vă faceți rezervare. Aici facem și-o paranteză și punctăm faptul că pe net, la capitolul discuții nefavorabile, fix povestea asta e fierbinte vis a vis de Pescăria lui Matei: prinsul de masă. Chiar și cu rezervare, zic oamenii, mai apar sincope. Dar pofta o să bată oricând riscul de incidente și noi credem că e chiar mișto de bifat un popas la ei.

Noi am ajuns la prânz și pe lângă borșul savuros de pește am servit clasicul platou cu hamsii și mămăliguță, precum și niște Midiile casei, recomandare din partea celor care serveau. Ni s-a părut atât de bună mâncarea încât am regretat că nu suntem la ore mai înaintate, cu puțină răcoare și cu chef de stat la taclale cu un pahar de vin alb în mână.

Sfat pentru cei de-acolo: Nu e deloc un efort prea mare să asigurați clienților mai multe scaune pentru cei mici. De ce? Pentru că…familii. Și dacă mama și tata se simt confortabil toată lumea e fericită. Păpică mai multă, bacșiș mai mare, reveniri, recomandări la prieteni, etc.

(foto: de la ei de pe Facebook) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *