Pensiunea La Bunica

Mi-ar plăcea să vă pot spune foarte multe în cuvinte puține. Așa că deschid așa: Trebuie să mergeți aici! Trebuie să ajungeți pentru cel puțin un apus sau pentru minimum o cafea la… pensiunea La Bunica din Ruginești, Neamț.

Motivul cel mai important ar fi acela că este locul care are aproape toate camerele “dotate” cu o fantastică panoramă și una dintre cele mai spectaculoase terase de la noi din țară. De fapt și fereastra și terasa sunt magice pentru că-ți oferă această priveliște superbă către masivul Ceahlău și Lacul Bicaz.

Un alt motiv, la fel de important, este că LaBunica poate fi pensiunea ideală, de odihnă, pentru cei care vor să plece fie spre Ceahlău, fie spre Cheile Bicazului și Lacul Roșu.

 

O să mai punctăm și alte două argumente pentru a ajunge aici: mâncare foarte gustoasă și prețuri mai mult decât decente. În plus, din ce-am auzit noi, atât vara, cât și iarna, proprietarii au grijă ca turiștii ceva mai activi să găasească o excursie cu barca, un loc fain de săniuș, un traseu de explorat cu bicicleta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *